رفتن به مطلب

دستگیری 20 هزار مجرم سایبری


ارسال های توصیه شده

[h=3]تهران-ایرنا- رئیس پلیس سایبری کشور گفت: از زمان راه اندازی پلیس فتا در سال 1389 تاکنون 27 هزار پرونده کشف و طی این مدت 20 هزار مجرم توسط این پلیس دستگیر شدند.[/h]

81518890-6297068.jpg به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار 'کمال هادیان فر' در مراسم افتتاح ساختمان مرکزی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات افزود: 80 درصد نیروهای این پلیس، مهندس هستند و طی سه سال گذشته تعداد زیادی از کارکنان موفق به کسب مدارک کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه ی امنیت سایبری شده اند.

 

وی در ادامه به برگزاری 66 دوره تخصصی از زمان راه اندازی پلیس فتا در موضوعات مختلف سایبری برای بیش از 1500 نفر اشاره کرد.

 

پلیس فتا در بهمن ماه سال 1389 به دستور سردار فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف تامین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور، صیانت از هویت دینی، ملی و ارزش های انسانی جامعه در فتا، حفظ حریم خصوصی و آزادی های مشروع، صیانت از منافع، اسرار و اقتدار ملّی در فضای تولید و تبادل اطّلاعات، حفظ زیرساخت های حیاتی کشور در مقابل حملات الکترونیک و اعتماد و آسودگی خاطر آحاد شهروندان جامعه برای انجام تمامی امور قانونی از جمله فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به منظور صیانت از حاکمیت و اقتدار ملی تاسیس شد.

 

این مقام ارشد انتظامی از وقوع 32 هزار پرونده سایبری از زمان راه اندازی پلیس فتا خبر داد و گفت: 27 هزار پرونده کشف و طی این مدت 20 هزار مجرم توسط پلیس سایبری دستگیر شدند.

 

هادیانفر، قدرت کشف پلیس فتا در جرایم سایبری را متوسط 83 درصد عنوان کرد و افزود: در سال جاری موفق به کشف 92 درصدی جرایم در فضای مجازی شده ایم.

 

وی درباره علل و انگیزه جرایم سایبری در کشور گفت: 81 درصد علل جرایم مالی، 12 درصد ضد اخلاقی، 3 درصد سیاسی امنیتی و 2 درصد سرگرمی است.

 

رئیس پلیس سایبری کشور، افزایش کاربران، مخفی ماندن صحنه ی جرم و بی انگیزگی بزه دیدگان را از عوامل موثر در وقوع جرم سایبری عنوان کرد و افزود: این پلیس از زمان راه اندازی تلاش های بسیاری در جهت کاهش جرایم سایبری انجام داده است.

 

به گفته وی، تا کنون 4 مانور سایبری در کشور اجرا شده که نخستین مانور با ابلاغ ستاد کل بود و آخرین آن نیز بهمن ماه امسال برگزار شد.

 

هادیانفر در ادامه به ارتباط پلیس فتا ایران با 137 کشور دنیا و نیز تعامل تنگاتنگ آن با پلیس اینترپل اشاره کرد و از برگزاری نشست 2015 جرایم سایبری بهم پیوسته در جهان به میزبانی ایران خبر داد و گفت: این نشست خرداد ماه سال آینده در تهران برگزار می شود.

 

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به رونمایی از سایت همیاران پلیس فتا گفت: طی روز های اخیر 895 نفر عضو این سایت شده که می تواند نتایج موثری در کاهش جرایم سایبری داشته باشد.

 

هادیانفر از تشکیل دومین سند راهبردی پلیس فتا و نیز افتتاح مرکز فوریت های پلیسی سایبری در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این مرکز با پلیس 110 در ارتباط خواهد بود.

 

اجتمام(1)9105**1436

 

 

 

انتهای پیام /*

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...