رفتن به مطلب

روغن سویا


ارسال های توصیه شده

مهمترین و پرمصرف ترین روغن نباتی است که در جهان تولید می شود . این اهمیت به دلیل فراوانی ارزانی و کیفیت خود روغن و محصول پروتئینی با ارزش است که روغن سویا را روغن برتر در بازار جهان کرده است . روغن سویا در محدوده نسبتاً وسیع حرارتی به صورت مایع بوده و ترکیب غیر اشباع آن زیاد است.وجود مقدار نسبتاً زیاد اسید لینولنیک در روغن سویای ویونی ( در حدود 9 درصد ) پایداری این روغن را در مقابل اکسیداسیون کاهش داده است . رنگ روغن مایع ویونی زرد کمرنگ و کاملا شفاف می باشد . مزیت روغن سویای ویونی در اسیدیته پایین به علت شرایط عالی تولید و پراکسید صفر می باشد . پراکسید صفر از ایجاد رادیکال های ازاد و در نتیجه سکته درانسان جلوگیری می کند . همچنین بالا بودن انرژی نرمال از مزیت های دیگر روغن سویای ویونی می باشد .

لینک به دیدگاه

سویا از بهترن منابع

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است. سوی بین مشتق شده از سویا که مکمل مواد غذایی است ترکیبی از ۱۹-۲۱٪ از
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، ۸-۲۰ درصد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، ۲۰-۲۱٪
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
فسفولیپیدها، ۳۳-۳۵ درصد روغن سویا ، ۲-۵ درصد استرول، ۵ درصد کربوهیدرات، ۱ درصد رطوبت و ۵ – ۱۱% سایر فسفاتیدها می‌باشد. لسیتین موجود در
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بویژه برای افزایش حافظه مفید است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...