رفتن به مطلب

طرز تهیه آش تمر


masi eng

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم : [TABLE=class: zebra, width: 298, align: center]

[TR]

[TD=class: center] گوشت با استخوان[/TD]

[TD=class: center]نیم کیلو [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] برنج[/TD]

[TD=class: center] ۳۰۰ گرم ( یک ونیم لیوان )[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] عدس[/TD]

[TD=class: center]سه چهارم لیوان [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]پیاز درشت [/TD]

[TD=class: center] دو عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] تمر هندی[/TD]

[TD=class: center]۳۰۰ گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نعنا خشک[/TD]

[TD=class: center]دو قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک[/TD]

[TD=class: center]به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]روغن[/TD]

[TD=class: center]به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

تمر هندی : ( البته میزان آن دلخواه هست و با توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شود مقدار آن را تغییر داد )

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز می گذاریم خوب بپزد .می توانیم اگر دوست داشتیم کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنیم .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

سپس گوشت ها را از قابلمه خارج می کنیم. استخوانهای گوشت را جدا می کنیم .و گوشت را ریش ریش می کنیم .وبعد برنج را به آب گوشت اضافه می کنیم . و در قابلمه را می گذاریم تا برنج خوب پخته شود . و مغز پخت شود .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنیم چون ته می گیرد .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حالا عدس و گوشت را اضافه می کنیم و مجددا صبر می کنیم تا عدس هم کاملا پخته شود .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمر مخلوط می کنیم و خوب با قاشق آنرا در آب حل می کنیم و می گذاریم حدود یک ساعت خیس بخورد و بعد آنرا صاف می کنیم تا شیره تمر گرفته شود . در ضمن یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا پیاز داغ مان حاضر شود .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه می کنیم و بعد اگر آب آن کافی نبود مقداری آب جوش به آن اضافه می کنیم و حالا خوب هم می زنیم تا کمی برنج له شود و به اصطلاح لعاب بیندازد و در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را هم اضافه می کنیم .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

لطفا در آخر نمک دیگ را اندازه کنید چون بعضی تمر ها خیلی شور هستند .

بعضی ها … برای اینکه طعم ملس پیدا کند کمی شکر به آن اضافه می کنند . منبع : liliangol.blogfa.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...