رفتن به مطلب

اندازه هاومقدارها ونکاتی که باید به خاطرسپرد....


ارسال های توصیه شده

سلام:icon_gol:خوش اومدین:icon_gol::icon_gol:

تصمیم گرفتم این تاپیک رو برای امتحان هم شده بزنم تا نظراونایی که به آشپزی علاقه دارن رو جلب کنم:icon_gol:

بعضی مقدار ها واندازه ها رو بهتره به خاطربسپارید،همیشه وهرکجا که ترازوی آشپزخونه در دسترس نیست:icon_gol:ولی یادتون باشه این نوشتها باعث نشه آشپزی رو خیلی کار سخت ودشواری بدونید

لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 500, align: center]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]یک قاشق سوپ خوری[/TD]

[TD]یک استکان[/TD]

[TD]یک فنجان[/TD]

[TD]یک لیوان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]روغن مایع[/TD]

[TD]10گرم لبریز[/TD]

[TD]80گرم[/TD]

[TD]136گرم[/TD]

[TD]208گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آرد سفید[/TD]

[TD]12گرم پر[/TD]

[TD]55گرم[/TD]

[TD]93گرم[/TD]

[TD]143گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]برنج[/TD]

[TD]19گرم پر[/TD]

[TD]85گرم

[/TD]

[TD]145گرم

[/TD]

[TD]220گرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شکر[/TD]

[TD]20گرم پر

[/TD]

[TD]95گرم

[/TD]

[TD]160گرم

[/TD]

[TD]240گرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ماش[/TD]

[TD]14گرم پر

[/TD]

[TD]80گرم

[/TD]

[TD]136گرم

[/TD]

[TD]208گرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]عدس[/TD]

[TD]15گرم

[/TD]

[TD]82گرم

[/TD]

[TD]139گرم

[/TD]

[TD]213گرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]لوبیا[/TD]

[TD]16گرم

[/TD]

[TD]88گرم

[/TD]

[TD]150گرم

[/TD]

[TD]229گرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]باقلا[/TD]

[TD]14گرم

[/TD]

[TD]76گرم

[/TD]

[TD]129گرم

[/TD]

[TD]198گرم

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 500, align: center]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]سانتیگرات

[/TD]

[TD]فارنهایت

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرداغ

[/TD]

[TD]225

[/TD]

[TD]437

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرداغ

[/TD]

[TD]250

[/TD]

[TD]482

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرداغ

[/TD]

[TD]275

[/TD]

[TD]527

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

حجم مایعات

 

 

 

یک لیتر= 1000میلی لیتر/سانتی مکعب/

یک قاشق چای خوری= 3میلی لیتر

یک قاشق مرباخوری معمولی= 5میلی لیتر

یک قاشق سوپ خوری=15میلی لیتر

یک استکان معمولی= 100میلی لیتر

یک فنجان چای خوری=170میلی لیتر

یک لیوان سر خالی=یک پیمانه/240میلی لیتر

یک لیوان لب ریز=یک پیمانه/260میلی لیتر

یک لیوان یک بار مصرف پر=150گرم

یک قاشق سوپ خوری=15 میلی لیتر/سه قاشق چای خوری

یک هشتم پیمانه=30میلی لیتر/2قاشق سوپ خوری

یک چهارم پیمانه=50میلی لیتر/4قاشق سوپ خوری

یک سوم پیمانه=75میلی لیتر/5یک سوم قاشق سوپ خوری

یک دوم پیمانه=8قاشق سوپ خوری

دوسوم پیمانه=150 میلی لیتر/ده ودوسوم قاشق سوپ خوری

سه چهارم پیمانه=12قاشق سوپ خوری/175میلی لیتر

لینک به دیدگاه

حرارت

 

 

[TABLE=width: 500, align: center]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]سانتیگرات

[/TD]

[TD]فارنهایت

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نقطه یخ بستن آب

[/TD]

[TD]صفر

[/TD]

[TD]32

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نقطه جوش آب

[/TD]

[TD]100

[/TD]

[TD]212

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرملایم

[/TD]

[TD]125

[/TD]

[TD]257

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرملایم

[/TD]

[TD]150

[/TD]

[TD]302

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرمتوسط

[/TD]

[TD]175

[/TD]

[TD]347

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]فرمتوسط

[/TD]

[TD]200

[/TD]

[TD]392

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...