Mahdi Eng 22,938 ارسال شده در 4 فروردین 1394 آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذائی مورخ ۶۸/۸/۳۰ مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ به عنوان آئین کار رسمی ایران منتشر میگردد . از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید . پسورد : www.noandishaan.com فرایند انجماد مواد غذایی.rar 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر