رفتن به مطلب
mohammadreza soltani

از کجا آموزش برنامه نویسی رو شروع کنم؟

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان.برا یه فرد مبتدی که میخواد شروع کنه متلب یاد بگیره چه پیشنهادی دارید؟ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار بذارید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیزدر حد نیم ساعت یکی کلیاتشو بهتون بگه، بعد پروژه هاتون رو باهاش انجام بدید! همین! منظورم پروژه های درسی که استادا بهتون میدن. سعی کنید فایلاتون رو خوشکل هم بکنید با gui. ترم چندمید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان.برا یه فرد مبتدی که میخواد شروع کنه متلب یاد بگیره چه پیشنهادی دارید؟ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار بذارید.

 

دوست عزیز هنر برنامه نویسی از دو قسمت فن حل مسئله به صورت الگوریتمیک و دانستن کد های برنامه نویسی تقسیم میشه.

که بهش تو علم کامپیوتر semantic & syntax می گن. هم باید بدونی گام های حل یه مسئله رو تشخیص بدی و به یه زبان مفهومی به یک شخص دیگه توضیح بدی و هم اینکه این گام ها رو با کلمات یک زبان شروع به نوشتن کنی.

زبان متلب جز زبان هایی است که سینتکس بسیار مشابهی به زبان سی داره. در نتیجه تو هر کدوم موفق باشی تو اون یکی هم می تونی موفق بشی. از مثال های ساده شروع کن و سعی کن واقعا درکشون کنی.بعد سعی کن خودت این مسايل رو تغییر بدی و با هم ترکیب کنی و هیچ وقت هم نترسی از کد زدن.

مثلا اگه تو آموزش داره hello world می نویسه تو این کلمه رو تغییر بده و چند تا بلا سرش بیار. اینطوری قوه ی خلاقیتت هم به کار گرفته میشه و خیلی زود یاد می گیری.

یکی دیگه از ابزار های خوب یادگیری استفاده از گوگل برای حل مشکلاتت هست . باید بتونی خیلی راحت مشکل برنامه نویسی خودتو توضیح بدی واسه گوگل و از بین سایت های مختلف سریع جوابتو در بیاری.

موفق باشی.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکی دیگه از ابزار های خوب یادگیری استفاده از گوگل برای حل مشکلاتت هست . باید بتونی خیلی راحت مشکل برنامه نویسی خودتو توضیح بدی واسه گوگل و از بین سایت های مختلف سریع جوابتو در بیاری.

موفق باشی.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

به شدت موافقم.

تجربه خودم تو این زمینه بسیار موفق بوده. فروم های خوبی پیدا میشه برای سوال و جواب.

من فکر میکنم اگر کسی با یه زبونی برناکه نویسی کنه، با بقیه زبونا هم میتونه راحت انجام بده.

کافیه گوگل رو بذاری دم دستت و هر کار میخوای بکنی از گوگل و راهنمای اون زبون (بعضیا دارن مثل متلب و ویژوال بیسیک که توی اکسل هست) و انجمن های اینترنتی استفاده کنی.

خیلی از کارها بین زبون ها مشترکه فقط دستورش فرق میکنه یا اینکه مثلا تو یه زبون آماده اون کار هست ولی تو یه زبون دیگه میشه کد آماده شو دانلود کرد و ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

دوستان خیلی خوب توضیح دادند و اما تجربه اینجانب:

ببینید شما در ابتدا باید بطور کلی با نحوه نوشتن در متلب آشنا بشید تا بتونید شروع کنید. خب آموزش ها در نت بیداد می کنه!

یکی از منابع خوبی که هست سایت

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
که آمده و ضبط کلاس های معتبر در ایران مثل دانشگاه های به نام ایرانی رو گذاشته که به نظرم خیلی خوب هست.

 

یک روش دیگه اینه که شما باید طبقه بندی کنید. و هر بخشی رو که یاد می گیرید در نت سرچ کنید نمونه سوالاتش رو خودتون به تنهایی یا بصورت کمک در انجمن ها اون رو حل کنید. (در واقع کپی نکنید از نت چون دیگه خواندن شما فایده ندارد)

 

در بین سوالات واسه خودتون سوالای از خود در آوری بیرون بیارید و ببینید می تونید اون مبحث رو حل کنید. این طوری پایه برنامه نویسی تون رو قوی کنید. ممکنه تا یک ماه اول سخت باشه ولی کم کم روی دور می افتید و برنامه نویسی تون عالی میشه.

 

امیدوارم موفق باشید.:icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متلب رو نمیدونم چه زبانی هست (!) ولی در رابطه با اینکه پرسیدید چطور برنامه نویسی یاد گرفتید .... من زبان برنامه نویسی جاوا و R رو از فیلم های آموزشی که معمولا تو سایت ها و یوتیوب هست یاد گرفتم ...( سعی کن دنبال آموزش هایی بری که ب صورت سری 10 جلسه ای یا 20 جلسه ای هستن ... یعنی طوری نباشه که وسطش آموزش رو ول کرده باشن ...)

 

بعد از اینکه به حدی رسیدم که بتونم یه برنامه کوچیک بنویسم، کد های آماده دانلود کردم .

 

و کدهای آماده که خیلی میشه تو سایت ها پیدا کرد رو ویرایش کردم و تغییر دادم ، تا به چیزی که میخواستم رسیدم ... تو کدهای آماده موارد کاربردی تر رو زودتر یاد میگیری .

 

هر سوالی هم دارید میتونید ار انجمن های برنامه نویسی بپرسید . معمولا هر زبانی ، یا نرم افزاری یه انجمن خاص واسه خودش داره مثلاً سوالات مربوط به R رو

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
سریع جواب میدم

 

یا مثلا

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
هم سایت خیلی خوبیه واسه رفع مشکلات و اررور ها

 

موفق باشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ﻫﻢ ﺟﻰ ﻛﺪﺳﺎﺧﺖ؟cad camﺳﻼم اﯾﺎﻣﯿﺸﻪ ازﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ى

 

درود. سوالتون گنگ هست.

در نرم افزارها، یک برنامه درونی ب اسم وی بی ای وجود داره ک قابلیت های دلخواه ب نرم افزار اضافه میکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درود. سوالتون گنگ هست.

در نرم افزارها، یک برنامه درونی ب اسم وی بی ای وجود داره ک قابلیت های دلخواه ب نرم افزار اضافه میکنه.

 

ععععههههههه مدیر ارشد انجمن! پس بگو چرا دیگه تحویل نمیگیری ما رو نمیای زبان انگلیسی یاهو!

تبریک

...................

فکر میکردم vba فقط مال اکسله. Visual basic for applications.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ععععههههههه مدیر ارشد انجمن! پس بگو چرا دیگه تحویل نمیگیری ما رو نمیای زبان انگلیسی یاهو!

تبریک

...................

فکر میکردم vba فقط مال اکسله. Visual basic for applications.

 

عجب ها.:banel_smiley_4:

نه جای دیگه ای، گیر بودم "چ" :ws3:

یادمه 8 سال پیش تو ی موسسه سالید درس میدادم. یکی از بچه ها سوال مشابه تو پرسید. تفاوت اکسترود بیس با اکسترود باس چیه :ws3: چیزی ک شاید فقط 1 درصد کاربرا توجه کنن تو نمودار درختی.

مشابه همون این سوال شماست.

البته اصلاح صحیح تر api هست برا سالید

اما کلیت هر دو یکی ه. یعنی باید ویژوال بیسیک بدونی ( برا مقدمه)

درسته تو اکسل و ورد با همین اسم vba میاد و تو کتیا هم با همین اسم vba شناخته شده است.

اما تو کاربرا متوسط ب ماکرونویسی معروف تر هست.

و بحث تفاوت این دو یکم بیس کامپیوتری داره

 

The best way to think of the difference between VBA and API is where you start. With VBA, you always start within Raiser’s Edge and that the code resides in Raiser’s Edge. With API, you always start from outside the Raiser’s Edge and the code resides in an executable you create or a 3rd Party application such as Microsoft Access. The differences do get a little fuzzy since VBA allows you to call other object models and therefore interface with other applications (when their object model is exposed) and API pretty much does the same thing since you are really coming from the outside. But they each are designed to answer two distinct issues, API allows you to manipulate the Raiser’s Edge without having to open the product while VBA allows you to run code based off of traps within the system and have the robust functionality of the macros inside of the program. The objects are the same between VBA and API. The difference between the two is how you call the Session Context. With VBA, you are in the Raiser’s Edge and therefore the Session Context exists and you don’t have to create it. With API you first have to create it and then you are able to call it. It just adds a few more lines of code when comparing to the same code in VBA.

 

 

نهایتا ترجیج من اینه با همون اسم متعارف تر ک vba هست ازش نام ببرم ک جستجو راحت تر باشه.

 

تو این زمینه دارم ی کاری می کنم برا اولین بار در ایران ک امیدوارم بتونم.

سوالی داشتین چ ماکرو اکسل چ سالید، در حد توان خوشحال میشم کمک کنم.:icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عجب ها.:banel_smiley_4:

نه جای دیگه ای، گیر بودم "چ" :ws3:

یادمه 8 سال پیش تو ی موسسه سالید درس میدادم. یکی از بچه ها سوال مشابه تو پرسید. تفاوت اکسترود بیس با اکسترود باس چیه :ws3: چیزی ک شاید فقط 1 درصد کاربرا توجه کنن تو نمودار درختی.

مشابه همون این سوال شماست.

البته اصلاح صحیح تر api هست برا سالید

اما کلیت هر دو یکی ه. یعنی باید ویژوال بیسیک بدونی ( برا مقدمه)

درسته تو اکسل و ورد با همین اسم vba میاد و تو کتیا هم با همین اسم vba شناخته شده است.

اما تو کاربرا متوسط ب ماکرونویسی معروف تر هست.

و بحث تفاوت این دو یکم بیس کامپیوتری داره

 

 

 

نهایتا ترجیج من اینه با همون اسم متعارف تر ک vba هست ازش نام ببرم ک جستجو راحت تر باشه.

 

تو این زمینه دارم ی کاری می کنم برا اولین بار در ایران ک امیدوارم بتونم.

سوالی داشتین چ ماکرو اکسل چ سالید، در حد توان خوشحال میشم کمک کنم.:icon_gol:

 

احسنت. موفق باشی عزیز.

من چند ماه پیش که داشتم واسه پایان نامه ام یه سری کار با داده های آماری که عموما در فرمت اکسل هستند، انجام میدادم، از اون جایی که در حد ابتدایی قبلا اکسل کار کرده بودم، ناگهان برخوردم به این مسئله که عععععهههه! تو اکسل میشه کد نوشت؟!:ws3:

خلاصه چسبیدم بهش و هنوز چسبه ول نداده. از اونجایی که یه زبون قدیمیه، راهنماییهای بسیار گسترده ای تو اینترنت براش پیدا میشه و آدمای کاربلدی مثل شما و این مطالب اینترنتی تا حالا که کارمو راه انداختن. ایشالا مزاحم میشم :icon_gol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 25 تیر 1394 در 17:00، S.F گفته است :

 

عجب ها.:banel_smiley_4:

نه جای دیگه ای، گیر بودم "چ" :ws3:

یادمه 8 سال پیش تو ی موسسه سالید درس میدادم. یکی از بچه ها سوال مشابه تو پرسید. تفاوت اکسترود بیس با اکسترود باس چیه :ws3: چیزی ک شاید فقط 1 درصد کاربرا توجه کنن تو نمودار درختی.

مشابه همون این سوال شماست.

البته اصلاح صحیح تر api هست برا سالید

اما کلیت هر دو یکی ه. یعنی باید ویژوال بیسیک بدونی ( برا مقدمه)

درسته تو اکسل و ورد با همین اسم vba میاد و تو کتیا هم با همین اسم vba شناخته شده است.

اما تو کاربرا متوسط ب ماکرونویسی معروف تر هست.

و بحث تفاوت این دو یکم بیس کامپیوتری داره

 

 

نهایتا ترجیج من اینه با همون اسم متعارف تر ک vba هست ازش نام ببرم ک جستجو راحت تر باشه.

 

تو این زمینه دارم ی کاری می کنم برا اولین بار در ایران ک امیدوارم بتونم.

سوالی داشتین چ ماکرو اکسل چ سالید، در حد توان خوشحال میشم کمک کنم.:icon_gol:

سلام 

ببخشید میشه یه ماکرو نوشت که استوک سایز رو بشه درجدول bill of material نشون داد؟ 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...