رفتن به مطلب

وضعیت انرژی های تجدیدپذیر بعد از توافق هسته ای


Mahnaazz

ارسال های توصیه شده

موسسه توراتو اند اسوشیتس در تحقیقی جدید امکان ایجاد بازارهای جدید در ایران پس از توافق هسته ای را بررسی کرده است....

 

به گزارش "برق نيوز" موسسه توراتو اند اسوشیتس در تحقیقی جدید امکان ایجاد بازارهای جدید در ایران پس از توافق هسته ای را بررسی کرده است. در این تحقیق آمده است:

 

هرچند کنگره آمریکا هنوز توافق هسته ای را امضا نکرده است، اما بقیه جهان متمدن با آن همراه شده است. ایران از نقطه نظر جذابیت های بازارش، در حال حاضر دارای ظرفیت تولید بیش از 68 گیگاوات برق است و پیش بینی می شود بر مبنای تقاضای تجاری و مصرفی، هر سال حدود 4 تا 5 گیگاوات به تولید برق آن اضافه شود. سرمایه گذاری قابل توجه در زیرساخت های توزیع برق فعلی در حال انجام است و پیش بینی می شود این سرمایه گذاری در طی چند سال آینده، سالانه 7 تا 8 درصد رشد کند.

 

 

 

xxac9h5n4u05pkaegl0x.jpg

 

 

ایران دارای پتانسیل تولید برق از انرژی های تجدید پذیر به میزان 40 گیگاوات است که 10 گیگاوات آن از انرژی خورشیدی و 30 گیگاوات آن حاصل از انرژی باد است. این در حالی است که برآوردها از پتانسیل ها از تولید برق بادی در ایران چند سال پیش 15 گیگاوات بود. ایران تا پایان سال 2014 دارای بیش از 200 توربین بادی با توانایی تولید 2.5 گیگاوات بوده، در حالی که این رقم در سال 2012 حدود 120 مگاوات بود و این به معنای افزایشی سریع در یک مدت بسیار کوتاه است.

 

مناطق کوهستانی ایران در مرزهای شمالی این کشور دارای بیشترین پتانسیل تولید برق بادی هستند و مزارع تولید انرژی بادی در استان های گیلان و خراسان رضوی فعال اند.

 

توسعه دهندگان داخلی از مدتی قبل به سوی تولید انرژی بادی در ساحل روی آورده اند، اما به گفته رئیس انستیتوی ملی اقیانوس شناسی ایران، توربین های بادی شناور بر روی دریا برای تامین برق جزایر ایرانی در تنگه هرمز در نظر گرفته شده است.

 

شرکت سوزلون هند به شکلی فعالانه به دنبال بازار انرژی های تجدید پذیر ایران است و اخیرا سفر تولسی تانتی، رئیس این شرکت به ایران اعلام شده است. شرکت های دیگری نیز در این زمینه در ایران فعال هستند. مقامات تجاری چین هم برای گفت و گو در مورد توسعه انرژی های تجدید پذیر سفرهایی را به ایران داشته اند. شرکتهای ویندی و گوئودین یونایتد پاور قراردادهایی را نیز با ایران منعقد نموده اند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...